Quins dubtes tens?

Per què he de triar TurisGen, de Pedra·seca?

Perquè som pioners en l’organització de turisme genealògic al nostre país. Perquè oferim  una experiència única, basada en un treball seriós, en una recerca metòdica i rigorosa. Tot pensat per a que descobriu el vostre passat familiar i que us en quedi un record ben satisfactori i per sempre. Perquè la filosofia de Pedra·seca us submergirà durant la vostra descoberta, fent-vos viure per uns dies en el passat dels vostres ancestres.

 Sé que els meus besavis provenen de Galícia, també podeu organitzar experiències TurisGen fora de Catalunya?

És clar! El nostre àmbit natural de treball és l’àmbit dels Països Catalans, però podem fer recerca i organitzar rutes arreu. L’únic límit que ens posem és que puguem garantir la qualitat del treball i la plena satisfacció del qui ens fa l’encàrrec.

Soy de Rosario, Argentina, pero mis antepasados partieron en el siglo XIX de la provincia de Lérida ¿Pueden ustedes ofrecerme una Experiencia TurisGen?

És clar que sí! Us preparem igualment una “Experiència TurisGen” completa adaptada a les vostres necessitats. Considerem que una experiència d’aquestes característiques ha de tenir una major durada per tal d’aprofitar el desplaçament al màxim possible, visitant diverses destinacions relacionades amb els vostres avantpassats.

Oferiu altres serveis genealògics?

Sí, si només voleu que us ajudem en la vostra recerca genealògica, en el grau que us interessi més: des del simple assessorament o acompanyament en la vostra recerca, fins a la realització completa del vostre estudi familiar.

Fins on arribeu amb l’estudi familiar?

Dins l’Experiència TurisGen arribem fins a la generació dels rebesavis (o una més enllà, si ho considerem especialment interessant), si voleu realitzar un estudi més profund, també el podem fer, però ja fora del paquet de TurisGen.

Què conté l’estudi familiar que lliureu?

L’estudi inclou un complet informe familiar sobre el vostre arbre fins els vostres rebesavis, sobre els llocs d’origen, els cognoms, els oficis, els personatges rellevants de la vostra família, la relació de la vostra família amb alguns fets històrics, etc… A més això s’acompanya d’una base de dades per utilitzar amb el programa genealògic GDS Sistema general de documentació familiar, amb el que tindreu la vostra informació degudament registrada i podreu continuar, si voleu, la vostra recerca-

He investigat el meu arbre i ja sé on vivien els meus avantpassats. Oferiu el servei de TurisGen en aquest cas?

Sí. En general, tots els nostres paquets TurisGen inclouen la investigació genealògica, però si ja l’heu completat pel vostre compte, us podem fer una proposta a mida.

Quan dura tot el procés?

En el cas de l’Experiència TurisGen completa, tot el procés dura uns dos mesos, sempre depenent de la rapidesa en obtenir la informació d’alguns registres o arxius. Durant aquests dos mesos fem la recerca, us anem informant del seu avenç, trieu el destí, ho preparem tot i podeu fer la sortida quan vulgueu. Cal tenir-ho present quan us plantegeu encarregar-nos-la.

Puc regalar una “Experiència TurisGen” a algú?

I tant! És un excepcional regal, per la seva originalitat i per tot allò que aporta a la persona que en gaudeix. Ens adaptem a allò que ens demaneu, fins i tot, si voleu fer una sortida “sorpresa”, sense que l’interessat sàpiga què li espera fins al darrer moment.

Però, una Experiència TurisGen deu ser molt cara, oi?

Doncs no. La recerca general té un cost fix en tots els casos, però aquesta recerca serveix per a tota la vida, és a dir, d’una sola recerca, en sorgeixen diverses experiències TurisGen, tantes com orígens familiars diferents apareguin. El cost de la sortida està en funció de diversos factors, però en darrera instància, depèn d’allò que vulgueu fer i on decidiu anar.

Tinc una consulta a fer que no apareix aquí

Si tens qualsevol altra consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon.

© Pedra.seca
Palau – Solità i Plegamans (Catalunya)
Tel: 618 330 214 – 629 662 040