Tu tries com

turisgen-slide1

Com vols gaudir la teva “experiència TurisGen”?

Ens adaptem als teus gustos, preferències, necessitats i disponibilitat, pots triar la fórmula de la teva “Experiència TurisGen”, sempre amb l’objectiu d’apropar-te, de forma real, documentat i autèntic, al teu passat familiar

 

Una “Experiència TurisGen” completa! A partir d’una informació molt bàsica, desenvolupem tota la recerca de la teva família, et proposem els llocs més interessants i, a partir d’una recerca personalitzada in situ, organitzem una sortida amb tot inclòs: allotjament, visites, guiatge personalitzat, taula parada,… tot pensat per a que coneguis la terra dels teus avantpassats.
Nosaltres fem la recerca i et proposem llocs i et facilitem tota la informació, però la logística del viatge va a càrrec teu.
Si ja t’has barallat amb registres i arxius i disposes d’informació de la teva família, tu ens dius on vols anar i fem una recerca acurada in situ per a preparar-te la visita personalitzada. Això simplifica la recerca, però et podem oferir igualment una “Experiència TurisGen” completa.
Potser ara no et ve de gust o no disposes de temps per a fer una escapada? No importa. Realitzem igualment la teva recerca fins el nivell de detall que desitgis i et lliurem igualment un informe familiar complet amb tota la documentació. Sempre tindràs l’opció, més endavant, de realitzar la teva “Experiència TuriGen”, al teu gust.

 

© Pedra.seca
Palau – Solità i Plegamans (Catalunya)
Tel: 618 330 214 – 629 662 040